Uutiset

Ajankohtaiset tiedotteet

| Tähän julkaisuun päivitetään ajankohtaisia tietoja koronavirustilanteen vaikutuksesta Aakoo-Junioreiden toimintaan |

- Jääkiekkoliiton päätöksen mukaisesti kaikki sarjatoiminta on päättynyt kauden 2019-2020 osalta.

- Harjoittelun osalta Aakoo-Juniorit noudattaa Jääkiekkoliiton ohjeistusta:

Ohjeet seura- ja joukkuetoimintaan

Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.

Jääkiekkoliitto ei kuitenkaan näe estettä harjoittelulle niin kauan kuin esim. koulut pidetään auki. Tämä tarkoittaa, että seurat voivat päättää harrastustoiminnan jatkamisesta oman harkintansa mukaan, ellei viranomaisilta tule muita ohjeita.


- Päätökset harjoitusten jatkamisesta tehdään joukkuekohtaisesti. Tarkemmat tiedustelut ja linjaukset omalta joukkueenkojohtajalta.

- Tällä hetkellä seurassa on päätetty keskeyttää kokonaan Kiekkokoulun sekä EkaVaihdon harjoitukset. Muiden joukkueiden ja koko seuran osalta linjauksia tehdään kuluvan viikon aikana.


Aakoo-Juniorit Ry on Inkeroisten jäähallissa harjoitteleva juniorijääkiekkoiluun erikoistunut pieni harrasteseura. Seuralla on joukkueita kiekkokoululaisista A-junioreihin saakka ja joukkueissa pelaa tällä hetkellä noin sata jääkiekkoilusta innostunutta lasta ja nuorta, osa joukkueista toimii yhteistyöperiaatteella Haminan Kiekkoympyröiden kanssa....

kauden päättäjäisiä vietettiin Anjalan Nuorisokeskuksella. Ohjelmassa oli mm. ryhmäytymistehtäviä, metsälabyrintti ja matalaharjoittelurata.