Kauden päätösleiri Vierumäellä

25.04.2024

Viikonloppu leireiltiin kaikkien joukkueidemme pelaajien ja perheiden yhteisellä kauden päätösleirillä Vierumäellä. Pelaajia leirille osallistui 65 ja kaikkiaan noin 150 henkilöä.Ohjelmassa oli sählyä, jalkapalloa, kilpailuja, leikkiä, seikkailupuistossa kiipeilyä, sulkapalloa, keilausta, saunomista, uimista, kavereiden kanssa yhdessäoloa ja tietenkin jääkiekkoa. 

Samaan aikaan Vierumäellä leireilivät myös Ruotsin, USA:n, Sveitsin ja Slovakian U18 maajoukkueet. Leirin aikana päästiin katsomaan Ruotsi - USA harjoitus ottelua. Varmasti ikimuistoisia hetkiä, kun jäähallin käytävillä kansamme kulki eri maiden maajoukkueiden pelaajia, sekä vierekkäisissä pukukopeissa joukkueidemme kanssa on eri maiden maajoukkueita. Myös parajääkiekon SM-liigan finaalit pelattiin Vierumäellä viikonloppuna, joten jääkiekkoa nähtiin ja koettiin monessa muodossa.

Kiitos kaikille, ketkä olette tukeneet meitä ja mahdollistaneet upean ja ikimuistoisen leirin lapsille. Suuri kiitos meidän parhaille toimihenkilöille - lasten vanhemmille, jotka mahdollistatte koko toimintamme!