LEIJONA-KIEKKOKOULU 2023-2024

HARJOITUKSET:

Maanantaisin 17.00-18.00 ja torstaisin 16.30-17.30 Inkeroisten jäähallissa. 


TIETOA KIEKKOKOULUSTA:

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääosin alle 8-vuotiaille lapsille mutta mukaan voivat tulla myös vanhemmat luistelun ja jääkiekkoilun aloittajat.

Kiekkokoulussa harjoitellaan hyvin paljon luistelua aina alkeista vaativampiin taitoihin. Kiekkokoulu ei nimestään huolimatta ole pelkkää jääkiekon pelaamista vaan siellä leikitään ja pelataan paljon muutakin kuin jääkiekkoa. Kiekkokoululaiset pelaavat jääkiekkoa muita alueen kiekkokoululaisia vastaan mutta peleihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Kiekkokoulun kausimaksu kaudella 2023-2024 on 30€/kk, Laskutettavia kuukausia on koko kaudessa 7. Laskutus määräytyy sen mukaan miten on toimintaan mukaan tullut. Kausimaksu sisältää Jääkiekkoliiton pelipassin, vakuutuksen ja kiekkokoulun harjoituspaidan ja pelisukat (yksi paita ja sukat koko kiekkokouluajalle).


KIEKKOKOULUN TAPAHTUMAT:

TOIMIHENKILÖT

Joukkueenjohtajat:

Juhana Karnaattu, puh: 040 542 7603, sähköposti: juhana.karnaattu (at) gmail.com 

Heidi Lappalainen, puh: 040 526 4886, sähköposti: heidi.lappalainen87 (at) @gmail.com

Valmentajat:

Mikko Pautamo, puh: 046 584 6468, sähköposti: mikkopautamo (at) gmail.com 

Tero Lappalainen, puh: 040 542 5981, sähköposti: tero-l (at) hotmail.com

Henri Lääti, puh: 040 836 8972, sähköposti: henri.laati (at) hotmail.com

Huoltaja:

Ville Parkkinen, puh: 045 137 2470, sähköposti: vinzzu (at) gmail.com

Menoa ja meininkiä riitti ja ilo oli ylimmillään, kun 11 joukkuetta ja yhteensä noin 130 pelaajaa, osallistui Kiekkokoululaisten U7 Vapor-liigan kauden päätös turnaukseen sunnuntaina Inkeroisten jäähallissa. Kiitos kaikille joukkueille, pelaajille, yleisölle, turnausta tekemeässä olleille, sekä yhteistyökumppaneille onnsituneesta turnauspäivästä.

Leijona-kiekkokoulu koostuu pääosin 4–8-vuotiaista tytöistä ja pojista, mutta mukana voi olla vanhempiakin jääkiekon vasta-aloittaneita. Kiekkokoulussa harjoitellaan hyvin paljon luistelua, aina alkeista vaativampiin taitoihin. Kiekkokoulu ei nimestään huolimatta ole pelkkää jääkiekon pelaamista, vaan siellä leikitään ja pelataan paljon muutakin...

PELAAJAT:

# Aho Valtteri

# Anisovets Artur

# Anttila Jessi

# Heikkilä Eino               

# Huovi Aamos

# Härmä Iina                

# Karnaattu Ella

# Kirssi Iivo

# Kunttu Joose

# Kurittu Manu        

# Lappalainen Penna 

# Lehtola Lotta          

# Lääti Akseli

# Lääti Elsa

# Pakkanen Eino          

# Parkkinen Eemi  

# Parkkinen Olivia     

# Pautamo Aada

# Pettersson Toivo

# Pulkkinen Pasi

# Pulkkinen Niko

# Sivén Joel

# Sivén Paavo

# Sollo Aleksi     

# Subasi Mio     

# Ukko Verne