Leijona-Kiekkokoulun alkuun 13 päivää!!!

08.08.2023

Aakoo-Juniorien Leijona-Kiekkokoulun alkuun on enää 13 päivää. 

Kiekkokoulu starttaa 21.8.2023Kiekkokoulun harjoitukset Inkeroisten jäähallissa maanantaisin 17:00-18:00 ja torstaisin 16:30-17:30.

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääosin alle 8-vuotiaille lapsille mutta mukaan voivat tulla myös vanhemmat luistelun ja jääkiekkoilun aloittajat.

Kiekkokoulussa harjoitellaan hyvin paljon luistelua aina alkeista vaativampiin taitoihin. Kiekkokoulu ei nimestään huolimatta ole pelkkää jääkiekon pelaamista vaan siellä leikitään ja pelataan paljon muutakin kuin jääkiekkoa. Kiekkokoululaiset pelaavat jääkiekkoa muita alueen kiekkokoululaisia vastaan mutta peleihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Kiekkokoulun kausimaksu kaudella 2023-2024 on 30€/kk, Laskutettavia kuukausia on koko kaudessa 7. Laskutus määräytyy sen mukaan miten on toimintaan mukaan tullut. Kausimaksu sisältää Jääkiekkoliiton pelipassin, vakuutuksen ja kiekkokoulun harjoituspaidan ja pelisukat (yksi paita ja sukat koko kiekkokouluajalle).

Tervetuloa mukaan kaikki kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja pojat mukaan Leijona-Kiekkokouluun!

Lisätietoa mainoksessa ja www.aakoojuniorit.com

Saa jakaa!