Kymi-Saimaa alueen jääkiekkoleirit kesällä 2019

15.11.2018

Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen kesän 2019 kiekkoleirit

3.-5.6.2019 Warrior hockey school pelileiri (tytöt ja pojat)

Leiri on 2005 - 2010 pojille ja tytöille suunnattu pelipainotteinen kiekkoleiri.Leirillä pääpaino on pelaamisella, mutta leirillä on pelaamisen lisäksi lajiharjoitteita, muuta liikuntaa ja liikuntaelämyksiä. Leirille otetaan n. 60 pelaajaa, joista tehdään joukkueet (ryhmät) ilmoittautumisten jälkeen. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa.Leirin hinta on 300 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus. Leirillä on kerran päivässä peli-/jääharjoitusvuoro ja jääharjoittelun lisäksi muuta urheilua ja liikuntaa.
Pelileirillä ja maalivahtileirillä leiriläinen voi myös majoittautua vanhempien kanssa samaan huoneeseen

6.-9.6.2019 Warrior hockey school PRO-leiri (tytöt ja pojat)Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan motivoituneille aluejoukkuetason poika- ja tyttöpelaajille tai tasolle pyrkiville pelaajille (kenttäpelaajat ja maalivahdit). Poikapelaajat ikäluokat ovat 2005-2006 syntyneet ja tyttöpelaajien ikäluokat 2003 - 2007 syntyneet. Leirin tarkoituksena on kehittää pelaajan omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Leirille otetaan n. 12-16 maalivahtia ja n. 48 kenttäpelaajaa. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa.

Leirin hinta on 425 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus.
Leirillä on yhdestä kahteen jääharjoitusta päivässä ja jääharjoittelun lisäksi muuta harjoittelua sekä mahdollisuus muulle liikunnalle.

14.-16.6.2019 Warrior hockey school maalivahtileiri (tytöt ja pojat)

Poika- ja tyttömaalivahdeille tarkoitettu pelipaikkaleiri, jossa opetellaan maalivahtipelaamisen lajitaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa muita liikuntaelämyksiä unohtamatta.

Leiri on tarkoitettu -06 - nuoremmille poika ja tyttö maalivahdeille.
Leirille otetaan n. 50 maalivahti, jotka jaetaan ikänsä ja/tai taitojensa puolesta ryhmiin. Maalivahdeille opetetaan maalivahtipelin perustaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa. Harjoittelun lisäksi leirillä harrastetaan muuta urheilua ja liikuntaa. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa.

Leirin hinta on 300 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus. Leirillä on kerran päivässä peli-/jääharjoitusvuoro ja jääharjoittelun lisäksi muuta urheilua ja liikuntaa.
Pelileirillä ja maalivahtileirillä leiriläinen voi myös majoittautua vanhempien kanssa samaan huoneeseen.

Vanhemmilla on myös mahdollisuus majoittua opistolla leirillä opiston tarjoamilla majoituspaketeilla mm. Sporttipaketti. Kysy vanhemmille mahdollisia majoitusvaihtoehtoja suoraan opistolta.
https://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit

Ilmoittautumiset leirireille avataan marraskuussa osoitteessa
https://www.finhockey.fi/index.php/alueet/kymi-saimaa

Lisätiedot:

Kari Schemeikka
aluepäällikkö
SJL Kymi-Saimaan alue
kari.schemeikka@finhockey.fi
040-7050 964