Kiitos kaikille kaudesta 2020-2021

10.06.2021

Erittäin haastava kausi tuli päätökseen jääharjoittelun osalta huhtikuun lopussa. Korona tilanteesta johtuen kausi oli erittäin haastava. Jonkunlaisia rajoituksia oli käytännössä koko ajan ja rajoitukset muuttuivat noin 2 viikon välein mikä aiheutta paljon töitä ja jatkuvia muutoksia toimintaan. Osa joukkueista pääsi pelaamaan joitain pelejä osa ei yhtään. Marraskuusta tammikuun puolenvälin paikkeille toiminta oli seis kokonaan ja U17 joukkueen osalta käytännössä kauden loppuun asti, 4 harjoituskertaa lukuunottamatta.

Kiitokset kaudesta pelaajat ja toimihenkilöt, ilman teitä ei olisi Aakoo-Junioreita. Suuri kiitos joukkueiden valmentajille ketkä ovat joutuneet kantamaan normaalia suuremman taakan joukkueiden toiminnasta kun hallilla ja joukkueen kanssa tekemisissä olevien henkilöiden määrää on jouduttu rajoittamaan. He ovat jaksaneet pyörittää joukkueiden harjoitusia aina vallitsevien rajoitusten mukaan. 

Suuret kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme ja tukijoukoille. Ketkä ovat mukana mahdollistamassa toimintaamme. 

Koronasta johtuen kaikille yhteistä kauden päätöstilaisuutta ei järjestetä vaan joukkueet järjestävät kauden päättäjäiset parhaalla katsomallaan tavalla ja korona rajoitusten puitteissa. Pelaajien palkitsemiset tapahtuu myös joukkueiden omissa tilaisuuksissa. 

Syksyllä jäälle päästään 23.8. alkaen. Kauden alusta ja harjoitusvuoroista tiedotetaan lähempänä syksyä.Kiitos!!! 

Nähdään syksyllä!