Kauden 2022-23 päättäjäiset

25.05.2023

Aakoo-Junioreiden kauden 2022-2023 päättäjäisiä vietettiin torstaina ravintola Bar'kkissa. 

Tilaisuudessa kaikille kiekkokoululaisille jaettiin mitalikiekot ja kunniakirjat ja kauden pelaajina palkittiin U9-joukkueesta Juuse Tuominen, U11-joukkueesta Joona Lehtinen, U14-joukkueesta Okko Ala-Turkia ja U15-joukkueesta Janari Koppel. Kauden toimihenkilönä palkittiin kiekkokoulun valmentaja Juha Hassel. 

Tarjoiluiden ja palkitsimisien lisäksi ohjelmassa oli Bingo jääkiekkoaiheisin palkinnoin. Kesän aikana joukkueilla on erilaisia kesätreenejä ja syksyllä nähdään taas jääkiekon merkeissä. 

Kiekkokauden 2023-2024 alkamisesta ja toiminnasta tiedotetaan lähiaikoina lisää, joten pysykäähän kuulolla.Aakoo-juniorit kiittää kaudesta kaikkia pelaajia, toimihenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja kaikkia toiminnassamme mukana olleita!

Kaudella 2022-2023 yhteistyössä mukana:

Ravintola Bar'kki, Pelti ja Rakennus Huusko Oy, Maikone Oy, Team Sportia Kouvola, Kymen Kattokeskus, Solvay Chemicals Finland Oy, Kymen Putki Ja Saneeraus Oy, Fixus Keltakangas, Jätehuolto Parkkinen Oy, Kouvola, Parduc, Inkeroisten Laatuosa Oy, Myltek Oy, Muotitalo Lehto, K-Supermarket Ykköstori, K-Market Anjala, Lämpösulku Oy, Paine Group Oy, Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö sr, Kymin osakeyhtiön 100-vuotissäätiö, Herkkules, Brodfin Oy, H7VEN, Erjon Kello,

 Aakoo-Juniorit kiittää!