Julkaisemme pienen juttusarjan toiminnastamme. Aloitamme lyhyellä kuvauksella seuramme toiminnasta ja lähiaikoina julkaisemme myös esittelyt joukkueistamme.

23.03.2021

Aakoo-Juniorit ry on vuonna 2002 perustettu juniorijääkiekkoiluun erikoistunut seura. Seurassamme harrastaa jääkiekkoa vuosittain noin 100 lasta ja nuorta. Kaikkiaan seuralla on jäseniä vuosittain noin 140. Suurin osa pelaajistamme on poikia, tyttöjä mukana on kymmenkunta.

Aakoo-Junioreissa kaudella 2020-2021 kiekkoilevat ryhmät/joukkueet ovat kiekkokoulu, U9, U11, U12 ja U17. Joukkueista U17 on yhteisjoukkue Haminan Kiekkoympyrät -80 ry:n kanssa. Tarkemmat tiedot joukkueista tulevissa joukkue esittelyissä ja Aakoo-Junioreiden nettisivuilla aakoojuniorit.com.

Seuramme tavoitteena on mahdollistaa matalan kynnyksen jääkiekon harrastamisen kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Seuramme toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja harrastajien vanhemmille kuuluukin suuri kiitos toimintojen pyörittämisestä aina huollosta, valmennukseen ja hallinnollisiin tehtäviin. Tavoitteenamme on pitää harrastamisen kustannukset mahdollisimman alhaisina ja näin antaa harrastamismahdollisuus mahdollisimman monelle.

Pääosa toiminnastamme painottuu jääharjoittelun ja pelien muodossa vuosittain elokuun ja toukokuun välille. Joukkueet harjoittelevat kahdesta kolmeen kertaan viikossa ja pelikaudella pelejä on noin kerran kahdessa viikossa. Kesällä joukkueet ja ryhmät harjoittelevat ryhmästä riippuen vaihtelevasti.

Kotipaikkamme on Kouvolan Inkeroisissa, harjoittelemme pääsääntöisesti Inkeroisten jäähallissa, missä pelaamme myös kaikki kotipelimme. Joukkueistamme U17 harjoittelee myös Haminan jäähallissa kerran viikossa. Pääosa joukkueidemme vieraspeleistä pelataan Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella ja osa pelataan Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella.

Tällä kaudella toimintamme on ollut hyvin harjoittelu painoitteista, kun korona rajoitusten takia pelejä on pystytty järjestämään erittäin vähäisen. Osan kaudesta myös joukkueidemme harjoittelu on ollut tauolla korona rajoituksista johtuen.

Joukkue-esittelyjä tulossa lähiaikoina, joten pysykäähän kuulolla.