Joukkue-esittely U9

21.12.2023

Aakoo Juniorit U9

Meidän U9 joukkue on perustettu kaudelle 2023–2024, eli harjoittelemme ensimmäistä kautta yhdessä. Suurin osa pelaajista on entisiä kiekkokoululaisia, mutta olemme saaneet mukaan myös uusia harrastajia ja joukkueen toimintaan saa yhä tulla mukaan, vaikka kausi on jo käynnissä. Joukkueessa on mukana 15 pelaajaa, tyttöjä sekä poikia. Enimmäkseen pelaajat ovat syntyneet 2015 vuonna, mutta seassa on muutama nuorempi sekä vanhempi pelaaja taitotason mukaan.

Joukkueella on kolme kertaa viikossa jääharjoitukset Inkeroisten jäähallilla sekä kerran viikossa oheisharjoitukset. Lisäksi on mahdollisuus käydä joka toinen viikko maalivahdeille tarkoitetussa jääharjoituksessa. Jokaiseen harjoitukseen ei ole pakollista osallistua, vaan harrastuksen voi sovittaa itselleen sopivaksi. Osallistumme kuluvalla kaudella kahdella joukkueella Kymi-Saimaa alueen U9 Leijonaliigaan. Syyskausi pelataan 3vs.3 pienpeliä ja kevätkausi 4 vs. 4 pelejä. Pelejä on noin 12 kappaletta kauden aikana. Lisäksi osallistumme muutamaan turnaukseen kauden aikana.

Lasten keskuudessa vallitsee hyvä ja iloinen tunnelma. Pukukopissa puheensorina on kovaa ja tunnelma on korkealla, mutta jäälle mentäessä keskitytään harjoitteluun ja kuunnellaan valmentajia valmiina oppimaan uutta. Harrastuksena jääkiekko on paljon muutakin, kun pelkkää pelaamista. Joukkueessa opitaan sosiaalisia taitoja, löydetään uusia kavereita, opitaan kunnioittamaan muita pelaajia sekä aikuisia ja jokainen lapsi saa olla oma itsensä. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleeksi mukaan meidän iloiseen joukkoomme!

Joukkueen toimihenkilöt ovat äärimmäisen ahkeria ja sitoutuneita toimintaan. Heillä kaikilla on suuri halu mahdollistaa lasten harrastaminen. Vastuuvalmentajina toimivat Juha Hassel sekä Marko Mallat. Luistimien ja lasten huoltamisen hoitavat Teemu Kuva sekä Eero Salminen. Joukkueenjohtajina toimivat Jenna Tyllinen ja Jenna Valkama. Oheisharjoituksia vetää Jarno Tyllinen.