Joukkue-esittely U9

05.04.2021

Aakoo Juniorit, u9 joukkue

Harjoittelemme/ pelaamme ensimmäistä kautta tällä joukkueella. Suurin osa pelaajista siirtyi kiekkokoulusta ja lisäksi muutama u10 ikäryhmän pelaaja liittyi meihin koska seurassamme ei alkanut sen ikäryhmän joukkuetta. Pelaajia meillä on tällä hetkellä 18, pääosin ­-12 syntyneitä ja muutama -11 syntynyt. Joukkueenjohtajana toimii Mari Danielsbacka. Valmentajina on Matti Nykänen, Jukka Lehtinen, Lari Kunnas ja Markku Nieminen. Huoltajina toimii Sami Vainikainen ja Teijo Turkia. Pelaamme Poklin Nexus-liigaa kahdella peliryhmällä.

Jäätreenejä meille on kolme kertaa viikossa- maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Kaikkiin harjoituksiin ei tarvitse viikon aikana osallistua vaan, jokainen valitsee itselleen sopivat treenipäivät. Tuemme näin lapsen monipuolista harrastamista. Pelejä on noin joka toinen viikonloppu Kymi-Saimaa alueella. Kerkesimme muutamat pelit pelaamaan oikein voitokkaasti ennen kuin korona keskeytti pelitoimintamme. Korona on muutenkin tuonut oman haasteen toimintaamme. Onneksi kuitenkin lapsilla on ollut mahdollisuus viikkotreeneihin pienryhmissä. Viime kesänä treenasimme kerran viikossa urheilukentällä erilaisten treenien parissa. Kesän harjoitukset sovittaan kesäkohtaisesti yhdessä joukkueen kanssa.

Joukkueemme on energinen, iloisista ja motivoituneista pojista koostuva ryhmä. Harjoituksiin tullaan iloisin mielin ja kotiin pyritään lähtemään onnistunein tuntein. Jääkiekkoharrastus on paljon muutakin kuin kiekon lätkimistä. Yhdessä tekemisen riemu- toisia kannustaen, onnistumisen tunteet ja lasten nauru sekä iloiset kasvot ovat parasta kiitosta meille vapaaehtoistyötä tekeville toimihenkilöille. Tietenkin pettymyksiä, itkua ja hermostumisiakin kohdataan mutta aikuisten oikealla otteella nekin saadaan käännettyä kasvattavaksi ja opettavaiseksi kokemukseksi.

Parasta tässä onkin yhdessä kavereiden kanssa treenaaminen tosissaan mutta kuitenkin niin että kaikilla olisi kivaa -huumori on tärkeä työkalu jäälläkin! Jääkiekkoharrastusta suosittelemme kaikille vähänkin lajista kiinnostuneille. Täällä luodaan uusia, arvokkaita ystävyyssuhteita, opetellaan yhdessä tekemistä ja sosiaalisia taitoja, liikutaan sekä leikitään jääkiekon pelaamisen ohella. Tervetuloa mukaan!

Aurinkoista kevättä ja kesänodotusta pelikavereille, toivottavasti ensi kaudella päästään kohtaamaan jäällä pelien merkeissä!