Joukkue-esittely U12/U13

30.01.2024

Joukkueemme koostuu pääosin 2012 ja 2011 syntyneistä pojista ja tytöistä. Pelaajia on tällä hetkellä 29. Noin puolet ovat olleet mukana jo kiekkokoulusta lähtien ja loput ovat tulleet mukaan vuosien varrella.

Joukkueenjohtajana toimii Mari Danielsbacka, valmentajina Markku Nieminen, Matti Nykänen, Lari Kunnas, Raine Räisänen, Aku Pekkola, Miikka Nummenpää, maalivahtivalmentaja Jukka Lehtinen, huoltajina Sami Vainikainen ja Teijo Turkia

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Inkeroisten jäähallissa. Jokainen pystyy valitsemaan itselleen sopivat harjoituspäivät jättäen tilaa myös muille harrastuksille. Jääkiekko on muutakin kun kiekon lätkimistä. Opimme koko aika uusia taitoa eri osa-alueilla, koetaan onnistumia ja pettymyksiä sekä kasvetaan ihmisenä. Kesätreeneistä sovimme valmennuksen kanssa kesäkohtaisesti. Viime kesänä treenasimme pari kertaa viikossa erilaisten oheisharjoitteiden parissa.

Pelaamme kahdella peliryhmällä jääkiekkoliiton Kymi-Saimaa alueen U12 ja U13AA sarjaa. U12 ryhmällä on 30% vielä pienpelejä, muuten pelataan ison kentän pelejä.