Ajankohtaiset tiedotteet: Tähän julkaisuun päivitetään ajankohtaisia tietoja koronavirustilanteen vaikutuksesta Aakoo-Junioreiden toimintaan

18.03.2020

Viimeisin päivitys 22.3.2020

- Kaikki toiminta kauden 2019-2020 osalta Aakoo- Junioreissa päätettiin hallituksen linjauksen mukaisesti 18.3.2020, jolloin harrastustilat määrättiin suljettaviksi.

- Kauden päätöstilaisuus järjestetetään mahdollisesti myöhempänä ajankohtana ja asiasta tiedotetaan, kun tilanne selkeytyy.

- Jääkiekkoliiton päätöksen mukaisesti kaikki sarjatoiminta on päättynyt kauden 2019-2020 osalta. Harjoittelun osalta Aakoo-Juniorit noudattaa Jääkiekkoliiton ohjeistusta:

Ohjeet seura- ja joukkuetoimintaan

Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.

Jääkiekkoliitto ei kuitenkaan näe estettä harjoittelulle niin kauan kuin esim. koulut pidetään auki. Tämä tarkoittaa, että seurat voivat päättää harrastustoiminnan jatkamisesta oman harkintansa mukaan, ellei viranomaisilta tule muita ohjeita.

- Päätökset harjoitusten jatkamisesta tehdään joukkuekohtaisesti. Tarkemmat tiedustelut ja linjaukset omalta joukkueenjohtajalta.

- Tällä hetkellä seurassa on päätetty keskeyttää kokonaan Kiekkokoulun sekä EkaVaihdon harjoitukset. Muiden joukkueiden ja koko seuran osalta linjauksia tehdään kuluvan viikon aikana.