Aakoo-Juniorit etsii pelinohjaajia pienten lasten peleihin.

22.09.2021

Haluatko sinä, kaverisi tai tuttusi tulla mukaan järjestämään pienten lasten pelitapahtumia? Jos sinulla on sukulainen, kaveri tai muuten tuttu kuka voisi olla halukas tulemaan pelinohjaajaksi lasten peleihin niin vinkkaathan myös heille asiasta. Kiitos! 


Oletko jääkiekon perustaidot omaava ja tykkäät toimia lasten kanssa?

Ohjaajana ohjaat pienten lasten pelitapahtumaa opastamalla pelaajia oikeaan toimintaan ja puuttumalla rikkeisiin. Pienet lapset pelaavat puolikkaalla kentällä, neljällä kenttäpelaajalla.

Ohjaajia tarvitaan kiekkokoulun ja 2012-syntyneiden peleihin kaudella 2021-2022. Pelit ovat pääsääntöisesti lauantaisin ja/tai sunnuntaisin. Yleensä pelejä pelataan kaksi peräkkäin ja yhden pelin kesto on 2x20 minuuttia, näin yksi pelitapahtuma kestää kaikkiaan noin kaksi tuntia.

Pelinohjaajana toimimisesta voidaan maksaa korvaus per. ohjattu peli.

Ohjaajat kysytään aina tapahtuma kohtaisesti, eli yhteyden otolla et vielä sitoudu mihinkään ja vaikka pääsisit vain silloin tällöin, niin sekin auttaa.

Mikäli olet halukas toimimaan pelinohjaajana, olethan yhteydessä meihin. aakoojuniorit@aakoojuniorit.com tai 0456730237 Henri Nuuttila

PS. Vinkkaathan myös kaverille tehtävästä.