EkaVaihto

EkaVaihto Tiedote

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Eka Vaihto, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen tytöille ja pojille ympäri Suomen. Inkeroisissa Eka Vaihto -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 3-10-vuotiaat vain 100 euron kausimaksulla sisältäen jääkiekkovarusteet.

Hintaan sisältyy varustepaketti, mihin kuuluu housut, hartia-, kyynär- ja polvisuojat, hanskat, harjoituspaitapaita, kaulasuojus, pelisukat ja varustekassi. Itse tarvitset ristikolla varustetun kypärän, luistimet ja mailan.

Kausi: Aloitus syyskuu 15.9.2019, kestää maaliskuun loppuun 2020. Hinta: 100 €

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Eka Vaihto vastaa tähän tarpeeseen. - Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Eka Vaihto-toimintaan voivat tulla mukaan kaikki 3-10- vuotiaat tytöt ja pojat, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä, AaKoo-Juniorien puheenjohtaja Henri Nuuttila kertoo. 

Eka Vaihto-kausi starttaa Inkeroisissa 15.9.2019 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa. Harjoitusten sisältö riippuu osallistujien taitotasosta. Eka Vaihto on uusi lisä seuratoimintaamme, innostuimme asiasta aiemmin toiminnan aloittaneiden seurojen hyvien kokemusten myötä. Helposta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti myös Kouvolan seudulta, Henri Nuuttila sanoo.

Aakoo-Juniorien Eka Vaihto -ryhmä harjoittelee Inkeroisten jäähallissa sunnuntaisin klo 12.30- 13.20.

ILMOITTAUTUMINEN: aakoojuniorit@aakoojuniorit.com, puh 045 6730237 tai paikan päällä!  

Lisätiedot: Henri Nuuttila, puheenjohtaja, AaKoo juniorit, puh. 045 6730237

Ilpo Myllyniemi, kouluttaja/kiekkokoulut, Jääkiekkoliitto, puh. 0500 959 353