Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

31.01.2019

Leijona-Kiekkokoulu jatkuu kevät kaudella maanantaisin ja keskiviikkoisin Inkeroisten jäähallissa.

Aakoo-Juniorit toivottaa kaikki alle 8-vuotiaat Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.


Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Leijona-kiekkokoulun harjoitukset on maanantaisin 16:50 - 17:50 ja keskiviikkoisin 16:40 - 17:30 Inkeroisten jäähallissa. Leijona-kiekkokoulun kausimaksu on 70€ Syksy- ja 70€ kevätkausi.  Uudet tulokkaat saavat kokeilla ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi.

Leijona-kiekkokouluun osallistuakseen ei tarvitse olla valmis luistelija, riittää että pääsee luistimilla liikkumaan ja osaa nousta itse ylös jos kaatuaa. Alussa varusteiksi riittää luistimet, kypärä verkolla tai koko visiirillä ja maila. Turvallisuuden kannalta suositeltavia varusteita on jääkiekkohanskat ja kaulasuoja. Mailoja löytyy tarvittaessa lainaksi.

Lisätiedot:

Joukkueenjohtajilta:

Henri Nuuttila 045-6730237 aakoo.kiekkokoulu (at) gmail.com